Головна » Статті » Мої статті

Декада з професій "Кухар, кондитер, офіціант"

Декада з професій

"Кухар, кондитер, офіціант"

В рамках проведення декади з професій "Кухар, кондитер, офіціант"

 в ліцеї відбулись наступні заходи: 

  • Відкритий урок на тему: «Машини для отримання соку відцентровані»        викладач: Мацевко О. І. гр. К-36
  • Урок на тему « Інструктаж за змістом занять. Організація робочого місця,безпека праці,устаткування,посуд,інструмент,інвентар для приготування та відпуску страв з яєць. Обробка яєць та яєчних продуктів. Варіння яєць у шкаралупі. Вимоги до якості. Відпуск.» майстер в/н: Легдан JI.B. майстерня кухарів, гр. К-16
  • Урок на тему « Інструктаж за змістом занять. Організація робочого місця,безпека праці,устаткування,посуд,інструмент,інвентар для приготування та відпуску страв з яєць. Обробка яєць та яєчних продуктів. Варіння яєць у шкаралупі. Вимоги до якості. Відпуск.» майстер в/н: Тимочко Т.В. майстерня кондитерів, гр. К-17
  • Відкритий урок на тему: « Технологія приготування напівфабрикатів з філе птиці» викладач Зорій З.Я гр. К-26
  •  Урок на тему: «Приготування м’яса тушкованого порційними дрібними шматками: крученики апетитні.»   майстер в/н: Хріновська М.В. майстерня кухарів,гр. К-26
  • Урок на тему: «Приготування м’яса тушкованого порційними дрібними шматками: крученики апетитні.»   майстер в\н: Чуняк Т.В. майстерня кондитерів, гр.К-27
  • Урок на тему: «Приготування відкритих,напівзакритих,закритих пирогів.» майстер в/н: Князевич Я.М. гр.К-З6

  

   

Категорія: Мої статті | Додав: vitmel (02.03.2017)
Переглядів: 227 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: