Головна » Статті » Мої статті

Методичний тиждень з професій "Кухар", "Кондитер", "Офіціант"

Методичний тиждень викладачів спецдисциплін і майстрів в/н з професій "Кухар", "Кондитер", "Офіціант"

В рамках методичного тижня викладачів спецдисциплін і майстрів в/н з професій "Кухар", "Кондитер", "Офіціант" відбувся майстер-клас "Чай на всі смаки". 
Організувала та провела захід майстер в/н Князевич Я. М. разом із своїми учнями.

Майстер виробничого навчання Легдан Л. В. провела відкритий урок виробничого навчання на тему: "Приготування солянок. Солянка м'ясна" у групі К-26.

В рамках методичного тижня викладачів спецдисциплін і майстрів в/н з професій "Кухар", "Кондитер", "Офіціант" відкритий урок на тему "Вітаміни" (предмет "Фізіологія харчування") у групі К-27 провела викладач Князевич М. В.

21 грудня у Брошнівському ліцеї пройшов відкритий урок виробничого навчання на тему: "Приготування борошняних виробів: ватрушки з сиром" у групі К-36.
Провела урок майстер виробничого навчання Хріновська М. В. в рамках методичного тижня викладачів спецдисциплін і майстрів в/н з професій "Кухар", "Кондитер", "Офіціант" .

Категорія: Мої статті | Додав: vitmel (26.12.2017)
Переглядів: 12 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: