Головна » Статті » Мої статті

"Організація комплексного обіду"

Організація комплексного обіду

В рамках декади з професій "Кухар, кондитер, офіціант"

відбувся майстер-клас:

"Організація комплексного обіду"

Підготували та провели майстер-клас майстри виробничого навчання

Бубенко Тарас Богданович, Тимочко Тетяна Володимирівна

та учні груп К-37 і К-16 у якості офіціантів.

Смачно обідали (зрештою, як і кожного дня) -

учні усіх інших навчальних груп ліцею.

Більше фото - Група VK "Брошнівський ліцей"

та Facebook "Брошнівський ліцей"

Категорія: Мої статті | Додав: vitmel (25.12.2015)
Переглядів: 170 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: